Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα glnoptics.gr, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη είτε επειδή το προϊόν ήταν ελαττωματικό.

– Ελαττωματικό Προϊόν

Πάντα τηρούμε όλους τους κατάλληλους ποιοτικούς ελέγχους πριν αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν θα αποσταλεί αρχικά στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να ελεγχθεί, προκειμένου να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο προϊόν αν υπάρχει σε απόθεμα ή με άλλο προϊόν της επιλογής σας.

Θα ήταν σκόπιμο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, να ελέγξετε προσεκτικά τα προϊόντα και τη συσκευασία για τυχόν ζημιές. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημιά, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, στo +30 210 75 26 518 ή στείλτε μας email στο info@glnoptics.gr

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

– Αλλάξατε γνώμη;

Σε περίπτωση που απλά αλλάξατε γνώμη και δεν θέλετε το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται αποδεκτή μόνο εάν το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκε, πλήρες και χωρίς φθορές και όλες οι συσκευασίες να είναι άθικτες. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη Απόδειξη αγοράς / Τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, το κόστος μεταφοράς τις επιστροφής του προϊόντων είναι δική σας ευθύνη. Μπορούν επίσης να επιστραφούν στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +30 210 75 26 518 ή στείλτε μας email στο info@glnoptics.gr

Μόλις η επιστροφή σας έχει παραληφθεί και ελεγχθεί, θα σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας καθώς και για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας.
Αν εγκριθεί, τότε επιλέγετε νέο προϊόν από την ιστοσελίδα μας και κάνετε κανονικά την νέα παραγγελία σας . H αξία της νέας συναλλαγής που θα πραγματοποιήσετε θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος. Το ποσό της πρώτης αγοράς θα αφαιρεθεί από τη νέα σας αγορά.

Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε για την καλύτερη εμπειρία αγορών σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Top